søndag 14. august 2011

Veiarbeid til besvær


I forrige uke var det en reportasje i avisen som omhandlet veiarbeidet i Dronningens gate og blant annet utenfor hos Fryd og blomster. Det skulle lages en sak på at Bodø kommune bruker så lang tid på å bli ferdige med arbeidet og i den anledning ble vi spurt om å gi en kommentar. 

Kommunen startet gravearbeidet og utvidelsen av fortauet i fjor høst, og gjennopptok arbeidet i slutten av mai med mere graving og steinlegging. Det har vært mye støv, og tildels ufremkommelig utenfor butikken i perioder, noe som har vært litt dumt, men nå har de altså kommet så langt at de skal begynne å legge stein utenfor hos oss, og kommunen har lovet å være ferdig om litt over to uker. 

Vi synes selv at våre synspunkter ble litt feil fremstillt i avisen. Det har tatt mye lenger tid enn vi var blitt forespeilet, og det har vært mye støy og støv, men vi trøster oss nå med at det blir veldig mye bedre når de blir ferdige. 
På veistrekningen fra Bodø hotel og opp til Johnson og Schjesvold, noe som også omfatter Fryd og blomster, skal det komme to oppvarmede busstopp. 
Det tror vi skal bli kjempebra, og som man sier, den som venter på noe godt, venter forhåpentligvis ikke forgjeves. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar