mandag 24. januar 2011

Bloggen

Mange har nok et bilde av det å jobbe i en blomsterbutikk som noe fint og delikat, og at floristyrket stortsett bare består av det å lage vakre blomsterbuketter og oppsatser.
Sannheten er nok noe helt annet. Ja, vi på Fryd og blomster lager selvfølgelig helt fantastiske buketter og oppsatser, men vi gjør også mye annet arbeid som aldri synes. Det er mye vasking av vaser og plukking av planter. Mye vedlikehold, og mye søppel. Det er som Kristin sier; - at man holder ikke på i denne bransjen hvis man ikke brenner for yrket, og elsker planter og blomster.

Kristin og jeg elsker blomster, og har holdt på med dette i mange år. Kristin har hatt egen blomsterbutikk på Nygårdsjøen og jobbet i flere år ved en blomsterbutikk som blomsterdekoratør, samt at hun i tilegg har jobbet som anleggsgartner.
Jeg har jobbet i en årekke ved Nystad gartneri, og 8 år på Grønt Miljø. Det var der vi møttes, og fant raskt ut at vi jobbet godt sammen, så da muligheten bød seg, fant vi ut at vi ville starte en egen blomsterbutikk. En som er bare vår, og hvor vi selv kan bestemme og forme den akkurat slik vi selv vil.

Vi har hatt åpent i omtrent to måneder, og responsen er det ingenting og utsette på. Kjempegode og positive  tilbakemeldinger.

Gjennom denne bloggen ønsker vi å vise hva vi holder på med, vise bilder av butikken og noen av våre produkter og sesongens blomster, samt å gi tips og veiledning i stell av planter og snittblomster.
Vi vil også at det skal være en hyggelig lesning, og at våre kunder og følgere koser seg med våre oppdateringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar